Annonce:


ÅOP
ÅOP der er de årlige omkostninger i procent, hvor der er taget højde for alle omkostninger, både renter, stiftelsesprovision og løbende provision og gebyrer. Disse udgifter kan være meget forskellige, så det kan godt betal sig at kigge sig for. Alle udbydere af lån skal skilte med prisen på de lån og kreditter de giver.

Årlig Omkostning i Procent (ÅOP), er et udtryk for alle årlige reelle omkostninger (procent) i forbindelse med et lån og skal oplyses overfor i forbruger i alle kreditforhold.

ÅOP udtrykker ikke blot et låns rente, men også de med lånet forbundne omkostninger, hvad enten der drejer sig om etableringsomkostninger, herunder også tinglysningsomkostninger, forsikringsgebyrer eller løbende opkrævningsgebyrer etc.

Kategorier på sider:

AaOP Kampagnetilbud Pengepunge Bliv slettet fra RKI Boligln Ln online Ln penge Afdragsfrie ln Ln p trods af RKI Annuitetsln Flexln Gode rd om ln Billn Gldssanering Kontantln Ln og kredit Gode rd til hurtige penge Forskellige typer ln RKI Klager over hurtigln Netbutikker Kreditkort Forbrugsln


 Du er her: Hurtiglån - Netannoncer Hurtiglån -