Annonce:


ÅOP
ÅOP der er de årlige omkostninger i procent, hvor der er taget højde for alle omkostninger, både renter, stiftelsesprovision og løbende provision og gebyrer. Disse udgifter kan være meget forskellige, så det kan godt betal sig at kigge sig for. Alle udbydere af lån skal skilte med prisen på de lån og kreditter de giver.

Årlig Omkostning i Procent (ÅOP), er et udtryk for alle årlige reelle omkostninger (procent) i forbindelse med et lån og skal oplyses overfor i forbruger i alle kreditforhold.

ÅOP udtrykker ikke blot et låns rente, men også de med lånet forbundne omkostninger, hvad enten der drejer sig om etableringsomkostninger, herunder også tinglysningsomkostninger, forsikringsgebyrer eller løbende opkrævningsgebyrer etc.









Kategorier p sider:

AaOP Kontantln Ln p trods af RKI Flexln Boligln Gldssanering Kreditkort Pengepunge Kampagnetilbud Billn Ln sammenligning Annuitetsln Forskellige typer ln RKI Bliv slettet fra RKI Klager over hurtigln Forbrugsln Netbutikker Gode rd til hurtige penge Ln online Ln og kredit Gode rd om ln Ln penge Afdragsfrie ln
 
 
 Du er her: Hurtiglån - Netannoncer Hurtiglån - - Hvad er Hurtiglån en et   









Der tages intet ansvar for oplysningerne p denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.